Het leukste leslokaal van Hilversum

Het leukste leslokaal van Hilversum

Als de muren van het Ontwerpfabriekje konden praten dan zouden ze inmiddels vloeiend Italiaans spreken. Sinds februari 2013 geeft ItalRosa er namelijk groepslessen Italiaans in de avonduren.
Het is niet de eerste lesruimte van ItalRosa in Hilversum, maar wel de meest karakteristieke. De ruimte op de begane grond is groot genoeg voor groepen van 10 studenten en biedt ook de mogelijkheid om al rondlopend gesprekjes te oefenen. Van het grote televisiescherm aan de muur wordt ook regelmatig gebruik gemaakt - een connectie met het internet is gauw gelegd. Caffè en tè voor wie wil en foto’s van Italiaanse taferelen aan de muur maken het plaatje compleet.

Behalve caffè e tè nuttigen we regelmatig iets lekkers tijdens de lessen, vooral als er iets te vieren valt: taart, chocola, panettone, prosecco, wijn, limoncello … mamma mia. Dan zijn de lessen niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel smakelijk.

Qua bereikbaarheid ligt Het Ontwerpfabriekje op een ideale locatie. De meeste studenten komen met de auto, een aantal op de fiets en een enkeling neemt de trein; station Sportpark ligt op 3 minuten loopafstand. Als het aan ItalRosa ligt, blijft Het Ontwerpfabriekje de komende jaren ook l’aula più bella di Hilversum - het leukste leslokaal van Hilversum.

17-04-2020 Deel


(vul hier 'ja' in)
Maak een blog op je website met Websitemachine.nl