Schrijfworkshop Ontdekkingsschrijver

Schrijfworkshop Ontdekkingsschrijver

Schrijfworkshop
‘Van afmeren naar publiceren'

Wil je je zeilervaringen delen, maar weet je niet precies hoe je die pakkend moet opschrijven? Zou je ook eens met een eigen verhaal in Zeilen willen staan? Volg dan de schrijfworkshop ‘Van afmeren naar publiceren' bij ontdekkingsschrijver, Zeilen-auteur en schrijfdocent Michiel van Straten.

In deze schrijfworkshop verbeter je je schrijfvaardigheid en vergroot je bovendien je kansen op publicatie. Je krijgt inzicht in de ingrediënten van een goed verhaal, leert hoe je de lezer in het verhaal kan trekken en zijn aandacht kan vasthouden, krijgt tips & tricks. Van alles komt aan bod: de opening, spanningsboog, beeldend schrijven, dialoog gebruiken, grammaticale tijd, stijl, e.d. Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met verschillende oefeningen.

Deelname aan de schrijfworkshop levert je het volgende op:

Informatie
Wanneer: je kunt inschrijven voor de zaterdagen 30-11-13 of 11-01-14. De workshop duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt je 1ste en 2de voorkeur opgeven om je plaatsingskans te vergroten, want er is maar plek voor 11 deelnemers.
Waar: Ontwerpfabriekje, Van Riebeeckweg 2, 1212 EL Hilversum

Kosten: € 95,- inclusief koffie/thee en lunch.


Inschrijven kan via een mail naar ontdekkingsschrijver@kpnmail.nl met vermelding van persoonsgegevens en dag van voorkeur.
Zie www.ontdekkingsschrijver.nl/schrijfworkshops/ voor meer informatie.

Onder de inschrijvers wordt een gesigneerd exemplaar verloot van het boek ‘Onzeker op zee' t.w.v. € 12,95.

 

30-11-2013 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl